Välsorterad ”hållbar butik i tiden” med utvalda moderna och klassiska kläder.


Storgatan 28, Ludvika

Öppettider:
Tisdag – fredag: 11–18
Lördag: 11–15

Kim Hedberg
Hållbara Hedbergs Handelsbolag

Välsorterad Second Hand i Ludvikamedutvalda moderna och klassiska kläder

070 924 99 16
kim@seasonludvika.se

Kamerabevakning

I vår butik Season Second Hand (Storgatan 28) kamerabevakar vi i syfte att i första hand avskräcka från stöld och i andra hand spela in videomaterial för att kunna utreda eventuell brottslighet och understödja efterföljande polisutredning.

Videomaterialet sparas i 10 dagar, därefter raderas det från inspelningsdisken. Enda undantag är vid misstänkt brottslighet då videomaterialet kontrolleras, sparas ned och överförs till polisen.

Inlämnare i vår butik

De som lämnar in kläder till vår butik registreras med namn och telefonnummer, e-post, sociala medier-profil eller bankkontonummer, i syfte att kunna kontakta säljaren eller betala ut kommission för den försäljning som varit.

Kunder i vår butik registreras inte för närvarande, annat än via kamerabevakning enligt ovan, övriga personuppgifter efterfrågas inte om du är kund i butiken.

Besökare på våra sociala mediekonton kan lämna sina kommentarer och meddela sig till oss, dessa meddelanden sparas så länge plattformen tillåter, på uppmaning från personen kan de raderas och i förekommande fall tar vi oss friheten att radera olämpliga meddelanden och kommentarer.

Vi avser att behålla uppgifterna så länge en säljare har artiklar i vår butik om inte säljaren själv väljer att avregistrera sig.

Vilka vi delar information med

Internt i bolaget delar vi nödvändig information sinsemellan om säljare för att t ex kunna göra utbetalningar, kontakta säljare m.m. därutöver delar vi endast information till myndighet vid dennes efterfrågan, vi har inga andra tredjepartssamarbeten gällande personuppgifter.